Najčešće postavljana pitanja i odgovori

Ko može da kupuje u Condor Mobile DOO?

Naš osnovni posao je veleprodaja. Stoga, pravo da online pretražuju ponudu i kupuju mogu imati samo preduzetničke radnje i pravna lica. Privatna lica još neko vreme mogu obaviti kupovinu samo lično i na adresi Južni Bulevar 124 u Beogradu (Vračar).

Kako da počnemo saradnju?

Na osnovnoj strani ćete lako naći link za registraciju. Potrebno je da popunite podatke sa formulara na koji Vas vodi link. U okviru formulara će biti neophodno da nam pošaljete podatke o identifikaciji, odnosno skenirana dokumenta – rešenje iz APR i rešenje o PIB-u. Nakon toga možemo početi da sarađujemo na uzajamno zadovoljstvo.

Serviser sam sa dugogodišnjim iskustvom i obavljam poslove servisiranja za više radnji. Mogu li se snabdevati delovima direktno kod vas?

Pošaljite nam email sa Vašim podacima, kontakt telefonom i referencama i naći ćemo rešenje za saradnju.

Da li i gde vas je moguće posetiti?

Sa velikim zadovoljstvom ćemo Vas primiti. Ukoliko se najavite, bićemo u mogućnosti da se bolje pripremimo i posvetimo našem sastanku!

Da li prodajete mobilne telefone?

Povremeno se dešava da ponudimo određene modele mobilnih telefona. Ipak, komunikaciona oprema, delovi i alati čine našu osnovnu ponudu.

Kako su naši podaci sačuvani i koliko je to sigurno?

Pristup sajtu je obezbeđen najmodernijim tehnikama, a Vaše pristupne podatke čak ni mi ne znamo jer su šifrovani. Stojimo iza tvrdnje da Vaše podatke nećemo učiniti javnim ili dostupnim trećim licima, kao i da ih nećemo prodavati bilo kome. Informacije o platnim karticama prilikom plaćanja čak i ne prolaze kroz naš sistem, već se šalju direktno provajderu koji profesionalno procesuira plaćanja preko 15 godina. Mi samo dobijemo informaciju da li je plaćanje obavljeno ili ne.