Condor Mobile

Portfolio

 • ADAPTERI

  Razni adapteri, primenjivi za različite dodatke, čine upotrebljivim najnovije funkcije mobilnih telefona i operativnih sistema, a često ih proširuju, čak i stvaraju.

 • AUTO PUNJAČI

  Punjači za upotrebu u vozilima daju novu podršku sve potrebnijoj autonomiji. Ugradnja GPS funkcije u gotovo sve nove modele uređaja čini auto punjač neophodnim dodatkom u kolima, a čini se i da društvene mreže zajedno sa već široko dostupnim mobilnim internetom nemaju manji uticaj.

 • KUĆNI PUNJAČI

  Punjači različitih snaga za različite uređaje. Baterije novijih telefona, a naročito tableta, moraju se puniti jačom strujom, a nekad i posebno podržanim dodatkom.

 • BATERIJE

  Baterije za aktuelne i manje aktuelne modele. Condor Mobile distribuira COBALT baterije, koje sadrže ćelije prvog kvaliteta, sa cenom prilagođenom lokalnom tržištu i pritisku jeftinih i nekvalitetnih alternativa.

 • EKSTERNE BATERIJE

  Duža autonomija za uređaje je sve jači zahtev za novije i sve brojnije uređaje, a ujedno i nova vrednost koju dodatna oprema može da ponudi. Eksterne baterije postoje u obliku futrola, ali i kao zasebni univerzalni i praktični akumulatori energije. Mogućnost solarnog punjenja kod novijih modela im daje pravi epitet mobilnosti i autonomije.

 • ZAŠTITNA STAKLA I FOLIJE

  Transparentne, sa ogledalom (mirror), mat, privacy, 3D, anti-shock... su neke od PVC zaštitnih folija koje su postale široko prihvaćena praktična zaštita svih mobilnih uređaja. Tanka zaštitna stakla i zaštite ekrana u obliku tečnosti su naredna evolutivna stepenica u ovim rešenjima i, naravno, deo našeg portfolia.

 • FUTROLE I TORBICE

  Modni detalj ili dobra i praktična zaštita? Možete imati oba favorita, ili praviti kompromis po želji. Brojne vrste različitih tipova futrola i torbica za najširi spektar modela telefona i tableta koji se mogu naći u regionu ne čine lakšim izbor za krajnjeg korisnika, ali je takva ponuda najbolji način da svako sigurno pronađe nešto za sebe.

 • KABLOVI

  Kablovska je oduvek bila najsigurnija komunikacija, a kod nekih modela i jedina moguća. Standardizovanje konektora nije prepreka za širenje ponude ovih artikala, dostupni su u različitim bojama, dužinama.. neki sadrže i modne detalje, dok su drugi čak i u obliku nakita.

 • MEMORIJE

  Memorijske kartice su nezaobilazan deo ponude, odavno ne samo u mobilnoj industriji. Condor Mobile ih čini dostupnim u svim veličinama i klasama, sa svim pratećim adapterima.

 • STALCI I NOSAČI

  Sasvim sigurno najveća ponuda nosača i stalaka, kako za automobile, tako i za kućnu ili kancelarijsku upotrebu, uticala je da prvi ponudimo najpraktičnije i najsigurnije modele. Neki korisnici GPS navigacija su originalne nosače menjali nekim od modela koje smo mi prvi stavili na tržište.

 • SLUŠALICE

  Popularnost uživanja u muzici sa mobilnog telefona ili tableta zahtevala je širu ponudu slušalica, malih i velikih, raznih boja i oblika, sa i bez okvira, sa ili bez mikrofona...

 • ZVUČNICI

  Za teže ovisnike o muzici svuda i na svakom mestu, ali i posebne prilike poput putovanja, boravka u prirodi i slično, eksterni zvučnici su fenomenalna stvar. Pružaju odličan zvuk, sadrže svoju punjivu bateriju, a sa mobilnim telefonom ili tabletom se mogu povezati kablom, ali i bluetooth vezom.

 • GEDŽETI I DODACI

  Dinamičan razvoj mobilne industrije prenosi se na korisne i manje korisne, ali gotovo uvek interesantne nove uređaje i periferije. Biti u toku sa tom dinamikom, specifikacijama, mogućnostima i prvi ih približiti korisnicima - poseban je izazov.

 • FASHION

  Privesci, aplikacije, cirkoni i drugi nakit, po našem iskustvu, su definitivno jači od gomile inženjera kada je približavanje tehnike lepšem polu u pitanju! U iščekivanju novih maštovitih kreacija...

 • POS OPREMA

  Ako želite maksimum od Vašeg maloprodajnog objekta, sekači SIM kartica, sprave za fino i brzo apliciranje PVC folija i drugi POS alati će biti veoma malo ulaganje.

 • ENTERIJER

  Funkcionalni showroom enterijer je svakako veoma važna stvar u prodaji bilo čega, a rafovi i police tu zauzimaju najbitnije mesto. Slušajući zahteve partnera - ne samo iz srodnih poslova, ozbiljno smo istražili ponudu domaćih proizvođača, ali i tržišta ino dobavljača, i shodno tome formirali najpraktičnija i najfunkcionalnija rešenja u ovoj ponudi. Rezultat je da dobijamo zahteve od firmi najširih delatnosti.

 • ALATI

  Zamena BGA kola i reparacija displejnih modula su samo neki od servisnih poduhvata koje je jedino mobilna industrija uspela da toliko približi krajnjim korisnicima. Za ove napredne tehnike bilo je potrebno učiniti dostupnim uređaje i materijal, ali i kvalitetnu podršku, što je bio i jeste poseban izazov. Softverska rešenja za popravke, najrazličitiji ručni alat, hemijska sredstva i mnoge druge zgodne naprave za servis koje se razvijaju neverovatnom brzinom su poodavno već rutinska stvar.

 • REZERVNI DELOVI

  Podrška servisnim uslugama koje naši partneri pružaju krajnjim korisnicima nije moguća bez odgovarajuće ponude kvalitetnih rezervnih delova. Veliki broj novih modela telefona i tableta koji se pojavljuju na tržištu svakog meseca i širok spektar elektronskih i neelektronskih delova za sve njih, sve do najsitnijih dugmića i bravica, su izazov na koji može adekvatno da odgovori samo neko sa velikim iskustvom i logistikom. Mi to radimo od 2008. godine.